foto

Adam Prickett

  • nar. Portsmouth, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dítě Bridget Jonesové
2014 1: Nenokkadine
Památkáři
2013 Král ze Soho
U Konce světa
2012 The Knot

TV seriály

2019 Svět v plamenech (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2015 Bratrství (TV seriál)
School (E01)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (E12)
Sherlock (TV seriál)
Znamení tří (S03E02)
Prázdný pohřebák (S03E01)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Hard Stop (S08E07)
2013 The Tunnel (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2011 Trollied (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2013 Frankie Fraser: Král britských zločinců (TV film)
Posedlost: Temné touhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky