foto

Adam Prickett

  • nar. Portsmouth, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dítě Bridget Jonesové
2014 1: Nenokkadine
Památkáři
2013 Král ze Soho
U Konce světa
2012 The Knot

TV seriály

2015 Bratrství (TV seriál)
School (E01)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (E12)
Sherlock (TV seriál)
Znamení tří (S03E02)
Prázdný pohřebák (S03E01)
Law & Order: UK (TV seriál)
Hard Stop (S08E07)
2013 The Tunnel (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2011 Trollied (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2013 Frankie Fraser: Král britských zločinců (TV film)
Posedlost: Temné touhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace