foto

Yasmine Akram

  • nar. 1982

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Metal Heart
2016 V Sign (TV film)
2015 Sherlock: Přízračná nevěsta (TV film)

TV seriály

2020 Avenue 5 (TV seriál)
And Then He's Gonna Shoot Off... (E02)
2018 The Reluctant Landlord (TV seriál)
Dirty Harry (S01E01)
There She Goes (TV seriál)
Ben (S01E05)
What Rosie Wants (S01E03)
Bubble Chess (S01E02)
další epizody (4)
Women On The Verge (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Humans (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Lovesick (TV seriál)
Evie (Part Two) (S03E08)
Queen of Cups (S03E06)
Martha (S03E05)
další epizody (5)
2016 Lovesick (TV seriál)
Jonesy? (S02E07)
2015 Asylum (TV seriál)
Unforgotten (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 1 (S01E01)
2014 Sherlock (TV seriál)
Poslední přísaha (S03E03)
Znamení tří (S03E02)
2013 Common Ground (TV seriál)
Count Arthur Strong (TV seriál)
London Irish (TV seriál)
2012 Midnight Beast, The (TV seriál)
Stella (TV seriál)
2010 Peep Show (TV seriál)
Milosrdní braši (S07E01)
2004 Love Is the Drug (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky