foto

Oliver Lansley

  • nar. 1981

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pleased to Eat You!
2012 Best Possible Taste, The (TV film)

TV seriály

2017 Pán času (TV seriál)
World Enough and Time (S10E11)
2015 Critical (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Zamotaný případ 2 (S09E06)
Zamotaný případ 1 (S09E05)
2014 Siblings (TV seriál)
Vraždy podle Agathy (TV seriál)
Endeavour (TV seriál)
Země nezemě (S02E04)
Sherlock (TV seriál)
Znamení tří (S03E02)
2013 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Running Mans (S01E06)
Wanted Mans (S01E05)
Inside Mans (S01E04)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 5 (S05E05)
další epizody (4)
2010 Whites (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
2009 Fm (TV seriál)
Blinded by the Light (E06)
Video Killed the Radio Star (E05)
Golden Lady (E04)
další epizody (6)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Pleased to Eat You!

TV seriály

2019 Flack (TV seriál)
2014 Pan Sloane (TV seriál)
Merry Christmas, Mr. Sloane (E04)
2011 Beaver Falls (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
Whites (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2009 Fm (TV seriál)
Blinded by the Light (E06)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Flack (TV seriál)
Patrick (E06)
Rodney (E05)
Brooke (E04)
další epizody (6)
2009 Fm (TV seriál)
Blinded by the Light (E06)
Video Killed the Radio Star (E05)
Golden Lady (E04)
další epizody (6)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace