foto

Helen Bradbury

  • nar. 2.8.1981 (38 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Baghdad in My Shadow
2015 Garderobiér (TV film)
2014 Deadly Virtues
Podezření pana Whichera: Vražedné tajemství (TV film)
2013 Lucan (TV film)
2012 Kvartet
2010 Lennon Naked (TV film)

TV seriály

2015 The Outcast (TV seriál)
2014 Sherlock (TV seriál)
Znamení tří (S03E02)
2012 Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 1 (S01E01)
Borgiové (TV seriál)
Kouzelný klam (S02E03)
Paolo (S02E02)
2010 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Ladybird (S01E02)
2009 PhoneShop (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky