foto

Tim Chipping

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Maigret a případ mrtvého muže (TV film)
2007 Střílej bez varování
2004 Troja
1999 Kapitán Jack

TV seriály

2020 Hra z Anglie (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2018 Skandál po anglicku (TV seriál)
2017 Prolhaní (TV seriál)
The Marshes (S01E06)
I Know You're Lying (S01E02)
2014 The Passing Bells (TV seriál)
Sherlock (TV seriál)
Znamení tří (S03E02)
2011 Silk (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Confession (S03E04)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Entführung in London (2) (S09E11)
Entführung in London (1) (S09E10)
2008 10 dní do války (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Hrozba (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky