foto

Alexandra Doyle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Patient Zero
2016 Den dobytí Bastily
Hvězdice
2015 Avengers: Age of Ultron
2014 Hektorova cesta aneb hledání štěstí
2012 Skyfall

TV seriály

2016 Kuků (TV seriál)
Dovolená (S03E07)
2015 Arthur & George (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E11)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E10)
7:00 p.m.-8:00 p.m. (E09)
další epizody (4)
Sherlock (TV seriál)
Znamení tří (S03E02)
2013 Endeavour (TV seriál)
Domov (S01E04)

Host

TV pořady

2008 Po stopách duchů (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky