foto

Alexandra Doyle

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Patient Zero
2016 Den dobytí Bastily
Starfish
2015 Avengers: Age of Ultron
2014 Hektorova cesta aneb hledání štěstí
2012 Skyfall

TV seriály

2015 Arthur & George (TV seriál)
2014 Sherlock (TV seriál)
Znamení tří (S03E02)
24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E11)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E10)
7:00 p.m.-8:00 p.m. (E09)
další epizody (4)
2013 Endeavour (TV seriál)
Home (S01E04)

TV pořady

2008 Po stopách duchů (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace