foto

Calvin Demba

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Brixton Rock
Kingsman: Zlatý kruh
Nico, 1988
2016 Rue Boy
2015 London Road
2012 28 tisíc
2011 Radost pro Freddieho (TV film)

TV seriály

2014 Babylon (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Sherlock (TV seriál)
Poslední přísaha (S03E03)
2013 Youngers (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Rue Boy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace