foto

Calvin Demba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Last Christmas
Mickey and the Bear
2018 Killed by My Debt (TV film)
2017 Brixton Rock
Kingsman: Zlatý kruh
Nico, 1988
2016 Rue Boy
2015 London Road
2012 28 tisíc
2011 Radost pro Freddieho (TV film)

TV seriály

2017 Městské legendy (TV seriál)
2014 Babylon (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Sherlock (TV seriál)
Poslední přísaha (S03E03)
2013 Youngers (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Rue Boy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky