foto

Glen Davies

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Báječný hotel Marigold
2007 Recovery (TV film)
2006 Případy inspektora Lynleyho: V jediném okamžiku (TV film)
2003 Bazén
Zjevení
2002 Dva muži šli do války
2001 Klíč k lásce

TV seriály

2018 Informer (TV seriál)
No Sleep Till Brooklyn (E01)
Shameless (TV seriál)
Mo White! (S09E02)
Are you there Shim? It's me, Ian. (S09E01)
2017 Podfu(c)k (TV seriál)
Fly Away You Nutters (S01E06)
Endeavour (TV seriál)
Lazaret (S04E03)
2016 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
Win Some, Lose Some (S01E02)
2014 Sherlock (TV seriál)
Poslední přísaha (S03E03)
2013 Topsy a Tim (TV seriál)
Miranda (TV seriál)
Slavnostní večeře (S03E03)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Inteligentní plán 1 (S07E05)
2012 Public Enemies (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2011 Twenty Twelve (TV seriál)
Záhada Anubisova domu (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2008 Wallander (TV seriál)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2005 Mike Bassett: Manager (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 Druhá míza (TV seriál)
2000 The Thing About Vince (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Barbara (TV seriál)
Hollyoaks (TV seriál)
McCallum (TV seriál)
1994 99-1 (TV seriál)
The Knock (TV seriál)
1993 Demob (TV seriál)
Goodnight Sweetheart (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace