foto

Olivia Birkelund

  • nar. 26.4.1963 (56 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Daleko do nebe
2001 Upheaval
1999 Sběratel kostí
Uninvited
1998 Dopisy od vraha
1997 Hranice nevinnosti (TV film)

TV seriály

2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
A Misunderstanding (S17E12)
2014 Believe (TV seriál)
Black Box (TV seriál)
2013 Vzpomínky (TV seriál)
Line Up or Shut Up (S02E06)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Kde je doma? (S01E03)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Atentát (S07E14)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
Castles of Sand (S04E12)
Právo a pořádek (TV seriál)
Kid Pro Quo (S13E20)
2000 Ed (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Closure (S01E10)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Equinox, část druhá (S06E01)
Equinox, část první (S05E25)
1997 Noční hříchy (TV seriál)
1996 Aliens in the Family (TV seriál)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Rage (S05E13)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace