foto

Hans Liechti

  • nar. 5.12.1946 (73 let)
    Zürich, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Dario M. (TV film)
2001 Eine Liebe auf Mallorca 3 (TV film)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV film)
1995 Patricias Geheimnis (TV film)
1983 Akropolis Now

TV seriály

2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2002 Absolut das Leben (TV seriál)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
1996 Alarmcode 112 (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1994 Air Albatros (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1989 Der Fuchs (TV seriál)
1988 Kommissar Zufall (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Dario M. (TV film)
1983 Akropolis Now

TV seriály

2002 Absolut das Leben (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky