foto

Walter Buschhoff

  • nar. 8.7.1923
    Worms, Německá říše
  • zem. 7.12.2010 (87 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Eine Liebe auf Mallorca 2 (TV film)
1998 Straßen von Berlin - Blutige Beute, Die (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Prasátko Rudi
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbes Hunderttausend (TV film)
1993 Kommissar Klefisch: Tod am Meer (TV film)
Wer zweimal lügt (TV film)
1992 Männer vom K3 - Halali für einen Jagdfreund, Die (TV film)
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Erbschaft, Die (TV film)
1988 Experte, Der
Plaza Real
Unding der Liebe, Ein (TV film)
1986 Byli jednou dva (TV film)
Didi na plný plyn
Tatort - Pension Tosca oder Die Sterne lügen nicht (TV film)
1985 In Amt und Würden (TV film)
Unbekannten im eigenen Haus, Die (TV film)
1980 Reiseabrechnung (TV film)
1977 Angst ist ein zweiter Schatten, Die
1976 Anita Drogemöller und die Ruhe an der Ruhr
Blondy
Das Schweigen im Walde
Timon von Athen (TV film)
Valentinova milostná výchova
1975 Jorden runt med Fanny Hill
1974 Cautio Criminalis (TV film)
1973 Tatort - Jagdrevier (TV film)
1972 Blutiger Freitag
Der Stoff, aus dem die Träume sind
Lift, Der (TV film)
Sternschnuppe (TV film)
Tajemství Mary Celleste (TV film)
1971 Das große Projekt (TV film)
Das haut den stärksten Zwilling um
Náhlé bohatství chudáků z Kombachu (TV film)
1970 Das Stundenhotel von St. Pauli
Der Pfarrer von St. Pauli
Ferdinand Graf von Zeppelin - Stunde der Entscheidung (TV film)
Heintje - Mein bester Freund
Keiner erbt für sich allein
Komm, liebe Maid und mache
1969 Ehepaar sucht gleichgesinntes
Ende eines Leichtgewichts (TV film)
Hilfe, ich liebe Zwillinge
Köpfchen in das Wasser, Schwänzchen in die Höh
Scarabea - wieviel Erde braucht der Mensch?
1968 Graf Öderland (TV film)
Unwiederbringlich (TV film)
1967 Bericht eines Feiglings (TV film)
Schlaf Gefangener, Ein (TV film)
Zuchthaus
1966 Adrian, der Tulpendieb
Flieger Ross (TV film)
Grieche sucht Griechin
Porträt eines Helden (TV film)
Rette sich, wer kann oder Dummheit siegt überall (TV film)
1965 Das Liebeskarussell
Dům v Kaprové ulici
Liebesquelle, Die
Schwedische Jungfrau, Die
1964 Bei Tag und Nacht (TV film)
Die Verbrecher (TV film)
Trojanische Krieg findet nicht statt, Der (TV film)
1963 Grotte, Die (TV film)
1960 Der Frieden unserer Stadt (TV film)

TV seriály

1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Zwei zum Verlieben (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Havelkaiser, Der (TV seriál)
Matchball (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
Zwei Halbe sind noch lange kein Ganzes (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
Regina auf den Stufen (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
Die Insel (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Die Wiesingers (TV seriál)
Goldene Zeiten - Bittere Zeiten (TV seriál)
Liebt diese Erde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
Mystères de Paris, Les (TV seriál)
1979 Orient-Express (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
Ein Mann will nach oben (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1976 Ein Fall für Stein (TV seriál)
Notarztwagen 7 (TV seriál)
1975 Stechlin, Der (TV seriál)
1974 Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1973 Zwischen den Flügen (TV seriál)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Mafia - Die ehrenwerte Gesellschaft (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky