foto

Michael Champion

  • nar. Anderson, Indiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Ravenhawk (TV film)
Smrtící chlad
1995 Aurora: Operace přerušena
Evolver
1994 Ray Alexander: Chuť na spravedlnost (TV film)
1993 Soukromé války
1992 Kožené bundy
Muž s mečem
1991 Heroes of Desert Storm, The (TV film)
Nebezpečná hra na vojáky
1990 Falešná identita
Total Recall
1989 Erik
Růžový Cadillac
The Forgotten (TV film)
1987 Osudná droga
1985 Crime of Innocence (TV film)
Stark (TV film)
1984 Policajt v Beverly Hills
1983 Big Ball
1981 History of the World: Part I
Woman Inside, The
1980 Herschel drtí faraony
1979 10
When a Stranger Calls
1974 The Rockford Files (TV film)

TV seriály

1994 Zmije (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Vzrušující lov (S03E10)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Kapitánova dovolená (S03E19)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Odhalení: část 2. (S03E08)
Odhalení: část 1. (S03E07)
1987 Hooperman (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 A Year in the Life (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Sever a Jih II (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Marnotratník (S01E09)
1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
V (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Nebezpečná rychlost (S02E16)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Dovolená ve White (S01E03)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky