foto

Zuzana Križková

  • nar. 19.7.1954 (65 let)
    Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Čerešňový chlapec (TV film)
1993 Muzikál
1991 Od rána do úsvitu (TV film)
1990 Niť života (TV film)
Čo dievčatká nevedia (TV film)
1987 Teraz sa už nehráme... (TV film)
1985 Kára plná bolesti
1983 Tajomný ostrov na sídlisku "N" (TV film)
1981 Malé zlaté slnko (TV film)
Nedokončená partia (TV film)
1967 Pani zima
1951 Perníková chaloupka

TV seriály

2018 Hotel (TV seriál)
2017 Websterovi (TV seriál)
2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Mrtvý v hotelu (S01E04)
Záchvěv lidskosti (S01E01)
Mesto tieňov (TV seriál)
Nebezpečné vzťahy (S01E10)
Koniec sveta II. (S01E05)
Koniec sveta I. (S01E04)
další epizody (4)
Obchod so šťastím (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1982 Hráč na vlastnú päsť (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2011 O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
V plné nahotě (E04)