foto

Krystyna Feldman

  • nar. 1.3.1916
    Lvov, Halič, Rakousko-Uhersko
  • zem. 24.1.2007 (90 let)
    Poznaň, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Dublerzy
Przybyli ułani... (TV film)
2004 Můj Nikifor
2003 Break Point
Král Ubu
Staré báje vikingů
2001 Moje válka
2000 To jsem já, zloděj
1999 Ohněm a mečem
1996 Horror w Wesołych Bagniskach
1995 Něžná
1993 Dwa księżyce
1991 Latające machiny kontra Pan Samochodzik
Pohřeb bramboru
U řeky, která už není
1989 Szklany dom (TV film)
1988 Powrót do Polski (TV film)
1987 Vlak do Hollywoodu
1985 Vražda tety
Yesterday
1977 Palace Hotel
1974 Sedziowie. Tragedya (TV film)
1971 Klopotliwy gosc
1970 Datel
Tvůj bratr Abel
1969 Czerwone i zlote
1968 Loutka
Weekend z dziewczyna
1967 Podnájemník
Stajnia na Salvatorze
1966 Lekarstwo na milosc
Pieklo i niebo
1965 Swieta wojna
1964 Dwa zebra Adama
Přerušený let
1963 Godzina pasowej rozy
Kryptonim Nektar
Mansarda
Yokmok
1962 Bitwa o Kozi Dwór
Hlas ze záhrobí
Komedianty
Szpital
1961 Nafta
1960 Muž se psem
Společný pokoj
Čtvrtý z posádky
1959 Awantura o Basię
Inspekcja pana Anatola
Svatební noc
1958 Kalosze szczescia
Wolne miasto
1957 Kapelusz pana Anatola
Król Maciuś I
1955 Hodiny naděje
1954 Autobus odjezdza 6.20
Hledal jsem pravdu

TV seriály

2006 Na dobre i na złe (TV seriál)
Za duży ciężar (S08E21)
Spryciarz (S08E17)
Bolesna nieśmiałość (S08E01)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Lista Mariana (S10E36)
Zaskórniak (S10E32)
Stypa (S10E24)
2005 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Pielgrzymka (S09E02)
2004 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Biały miś (S08E12)
Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje... (S08E03)
Plastuś !!! (S08E02)
další epizody (11)
2003 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Siłaczka (S06E18)
Testament (S06E16)
Ożenek (S06E12)
další epizody (8)
2002 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Waldek tour (S05E18)
Genetix (S05E15)
Paździerzyca (S05E13)
další epizody (5)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Zagadkowa przypadłość (S03E31)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Słuchacz przysięgły (S04E28)
Kosmiczna landrynka (S04E27)
Czarny lulek (S04E26)
další epizody (13)
2000 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Nie bój żaby (S03E35)
Szopka (S03E31)
Ziarno (S03E27)
další epizody (4)
Miodowe lata (TV seriál)
Safari (S04E03)
1999 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Doktor Śledzik i mister Zgredzik (S02E33)
Kiepska bajka o złotym jajku (S02E27)
Gość w dom – nie ma kołaczy (S02E25)
další epizody (24)
Miodowe lata (TV seriál)
Odpowiedź za 99.000 zł. (S02E07)
1997 Boża podszewka (TV seriál)
Lida, rok 1930. Wilno, rok 1939 (E10)
1994 Stella Stellaris (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1987 Rzeka kłamstwa (TV seriál)
1986 Na klopoty... Bednarski (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Přísně tajné (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky