foto

Ulrike Grote

  • nar. 8.7.1963 (57 let)
    Brémy, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Eine Halbe Ewigkeit (TV film)
Místo činu: Kolín - Nevolejte policii (TV film)
2010 Das Geteilte Glück (TV film)
Liebe deinen Feind (TV film)
2009 Meine Tochter und der Millionär (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Galina (TV film)
2008 Leo und Marie - Eine Weihnachtsliebe (TV film)
2007 Kuckuckszeit (TV film)
Mütter, Väter, Kinder (TV film)
Tatort - Der Tote vom Straßenrand (TV film)
2006 Der Untergang der Pamir (TV film)
Stopa naděje (TV film)
Tatort - Bienzle und der Tod im Weinberg (TV film)
Tatort - Nachtwanderer (TV film)
2003 Weihnachten im September (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Herz der Finsternis (TV film)
Kollaps (TV film)
Tatort - Flashback (TV film)
2001 Eine öffentliche Affäre (TV film)
Oh du Liebezeit (TV film)
Vražedkyně (TV film)
1999 Smutná neděle - Píseň o lásce a smrti
Tatort - Habgier (TV film)
1998 Mammamia (TV film)
1997 Woanders scheint nachts die Sonne (TV film)
Wolken.Heim (TV film)
1994 Verwaltungsoberinspektor, Der
1989 Atlantic rendezvous (TV film)

TV seriály

2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
Nord Nord Mord (E01)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Altlasten (S02E01)
Bella Block (TV seriál)
Das schwarze Zimmer (E29)
2008 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Böse Mädchen (E03)
Das Duo (TV seriál)
Sterben statt Erben (E17)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
Krim-Kongo (E01)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der Tote im Weinberg (S03E15)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Sny jižních moří (S01E13)
Cena cti (S01E12)
Malé ryby (S01E11)
další epizody (13)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Unter Asphalt (S03E13)
2002 Inspektor Rolle (TV seriál)
Staatsgeheimnis (S01E03)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Die Schneekönigin (S01E08)

Dokumentární

1989 Bilder der Welt und Inschrift des Krieges - vyp.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Endlich Gardasee! (TV film)
2016 Apropos Glück (TV film)
2015 Täterätää! Die Kirche bleibt im Dorf 2
2012 Die Kirche bleibt im Dorf
2008 Was wenn der Tod uns scheidet?
2006 Die Ausreisser
2004 Ausreißer
2003 Pustefix

TV seriály

2020 Der letzte Wille (TV seriál)
2013 Die Kirche bleibt im Dorf (TV seriál)

Video kompilace

2004 All in All (video kompilace)

Scenáristická filmografie

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky