foto

Eagle Egilsson

  • nar. 31.8.1966 (53 let)
    Reykjavík, Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Sirény (TV film)
1998 Place Called Truth, A
1997 Business for Pleasure (TV film)
1996 Sweet Temptation (TV film)
Tvář (TV film)
1995 Venušina delta

TV seriály

2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
Dark Blue (TV seriál)
Shell Game (S02E08)
Jane Wayne (S02E06)
Brother's Keeper (S02E05)
další epizody (7)
2009 Dark Blue (TV seriál)
A Shot in the Dark (S01E10)
Betsy (S01E09)
Venice Kings (S01E08)
další epizody (8)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Heroes: Destiny (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vražda v tunelu (S06E18)
Vysoká hra (S06E16)
Caineova výchova (S06E13)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Chůva (S06E10)
Krém na opalování (S06E06)
Bum prásk, teď dlužíš ty (S06E04)
další epizody (8)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nečekané napadení (S05E11)
Poprvé, podruhé, potřetí (S05E09)
Temná komora (S05E08)
další epizody (11)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
Hellraisers (S04E09)
Pachatel na útěku (S04E07)
další epizody (13)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
další epizody (7)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Foxtrot

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Lucifer (TV seriál)
Really Sad Devil Guy (S05E01)
MacGyver (TV seriál)
Windmill + Acetone + Celluloid + Firing Pin (S04E04)
2019 Policajtky z L.A. (TV seriál)
Farewell... (S01E05)
Magnum P.I. (TV seriál)
Knight Lasts Forever (S02E03)
Lucifer (TV seriál)
Kdo je ten nový král pekla? (S04E10)
MacGyver (TV seriál)
No-Go + High-Voltage + Rescue (S03E20)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Doktor smrt (S09E18)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
The Cat Who Cried Wolf (S01E07)
Lucifer (TV seriál)
A Devil of My World (S03E24)
Infernal Guinea Pig (S03E16)
MacGyver (TV seriál)
Dia de Muertos + Sicarios + Family (S03E05)
Hammock + Balcony (S02E16)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Muž, který spadl z nebe (S09E02)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Na plný plyn (S01E06)
Training Day (TV seriál)
Něco za něco (E07)
Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Denial of Service (E08)
Lucifer (TV seriál)
What Would Lucifer Do? (S03E04)
MacGyver (TV seriál)
Fish Scaler (S01E14)
Gotham (TV seriál)
Duchové (S03E12)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Zúčtování (S04E09)
Náš člověk v New Yorku (S04E06)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Boží mlýny (S08E03)
Léčka v džungli (S07E21)
Pozor, křehké (S07E18)
2016 Lucifer (TV seriál)
Monstrum (S02E06)
Parťák (S01E07)
Gotham (TV seriál)
Nový den přichází (S03E04)
Přenos (S02E22)
Mrtvého nestudí (S02E13)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Rio Sangre (S03E08)
Fanglorious (S03E04)
Černá listina (TV seriál)
Pan Solomon (č. 32) (S03E17)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Zachránkyně (S06E01)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Lovec (S06E18)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Selfie 2.0 (S01E08)
Kidnapping 2.0 (S01E01)
Gotham (TV seriál)
Kdo se směje naposled (S02E03)
Dravá zvěř (S01E19)
Co mu ptáček zaštěbetal (S01E12)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Marnotratník (S02E09)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Zrození (S05E08)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Velká lež (S06E05)
Dávné tradice (S05E23)
2014 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Pan Culpeper (S01E06)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Nebezpečné zrcadlo 1 (S04E08)
Ticho (S03E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kitty (S14E21)
Bostonské brzdy (S14E13)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Zkouška ohněm (S02E04)
Dodger (S01E15)
Spálený (S01E10)
Nikita (TV seriál)
Canceled (S04E06)
Wanted (S04E01)
Til Death Do Us Part (S03E22)
další epizody (4)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nebát se (S13E20)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Garrett Stillman (E12)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Traitor (E20)
Witness (E12)
Nikita (TV seriál)
3.0 (S03E01)
Homecoming (S02E23)
Doublecross (S02E16)
Hranice nemožného (TV seriál)
Pět dvacet deset (S05E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mrtvý! (S13E05)
2011 Nikita (TV seriál)
Clawback (S02E07)
Falling Ash (S02E02)
Betrayals (S01E21)
další epizody (4)
2010 Nikita (TV seriál)
The Recruit (S01E07)
Pohotovost Miami (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
Dark Blue (TV seriál)
Shell Game (S02E08)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Venice Kings (S01E08)
2008 Heroes: Destiny (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Osudový zásah (S06E20)
Nyní můžete zabít nevěstu (S06E14)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Doživotní prázdniny (S06E08)
Manželská vražda (S05E21)
Smrt na lovu (S05E17)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrt ve veřejném zájmu (S05E05)
V lázních (S04E19)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Přibitý (S04E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky