foto

Eagle Egilsson

  • nar. 31.8.1966 (51 let)
    Reykjavík, Island
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Sirény (TV film)
1998 Place Called Truth, A
1997 Business for Pleasure (TV film)
1996 Face to Die for, A (TV film)
Sweet Temptation (TV film)
1995 Venušina delta

TV seriály

2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Heroes: Destiny (TV seriál)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
další epizody (7)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Foxtrot

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Training Day (TV seriál)
Quid Pro Quo (E07)
MacGyver (TV seriál)
Fish Scaler (S01E14)
Gotham (TV seriál)
Mad City: Ghosts (S03E12)
TURN (TV seriál)
Reckoning (S04E09)
Our Man in New York (S04E06)
2016 Lucifer (TV seriál)
Monster (S02E06)
Wingman (S01E07)
Gotham (TV seriál)
Mad City: New Day Rising (S03E04)
Transference (S02E22)
A Dead Man Feels No Cold (S02E13)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Rio Sangre (S03E08)
Fanglorious (S03E04)
Černá listina (TV seriál)
Mr. Solomon (No. 32) (S03E17)
Bylo, nebylo (TV seriál)
The Savior (S06E01)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Selfie 2.0 (S01E08)
Kidnapping 2.0 (S01E01)
Gotham (TV seriál)
The Last Laugh (S02E03)
Beasts of Prey (S01E19)
What the Little Bird Told Him (S01E12)
TURN (TV seriál)
The Prodigal (S02E09)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Birth (S05E08)
2014 TURN (TV seriál)
Mr. Culpeper (S01E06)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Nebezpečné zrcadlo 1 (S04E08)
Ticho (S03E15)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Zkouška ohněm (S02E04)
Dodger (S01E15)
Spálený (S01E10)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Pět dvacet deset (S05E07)
2011 Tajemství kruhu (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Pohotovost Miami (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
2008 Heroes: Destiny (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace