foto

Eagle Egilsson

  • nar. 31.8.1966 (52 let)
    Reykjavík, Island
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Sirény (TV film)
1998 Place Called Truth, A
1997 Business for Pleasure (TV film)
1996 Sweet Temptation (TV film)
Tvář (TV film)
1995 Venušina delta

TV seriály

2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Heroes: Destiny (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vražda v tunelu (S06E18)
Vysoká hra (S06E16)
Caineova výchova (S06E13)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Chůva (S06E10)
Krém na opalování (S06E06)
Bum prásk, teď dlužíš ty (S06E04)
další epizody (8)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nečekané napadení (S05E11)
Poprvé, podruhé, potřetí (S05E09)
Temná komora (S05E08)
další epizody (11)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
Hellraisers (S04E09)
Pachatel na útěku (S04E07)
další epizody (13)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
další epizody (7)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Foxtrot

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Lucifer (TV seriál)
A Devil of My World (S03E24)
Infernal Guinea Pig (S03E16)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Ke Kanaka I Ha'ule Mai Ka Lewa Mai (S09E02)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Octane (S01E06)
Training Day (TV seriál)
Něco za něco (E07)
Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Denial of Service (E08)
Lucifer (TV seriál)
What Would Lucifer Do? (S03E04)
MacGyver (TV seriál)
Fish Scaler (S01E14)
Gotham (TV seriál)
Mad City: Ghosts (S03E12)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Zúčtování (S04E09)
Náš člověk v New Yorku (S04E06)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Boží mlýny (S08E03)
Léčka v džungli (S07E21)
Pozor, křehké (S07E18)
2016 Lucifer (TV seriál)
Monster (S02E06)
Wingman (S01E07)
Gotham (TV seriál)
Mad City: New Day Rising (S03E04)
Transference (S02E22)
A Dead Man Feels No Cold (S02E13)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Rio Sangre (S03E08)
Fanglorious (S03E04)
Černá listina (TV seriál)
Mr. Solomon (No. 32) (S03E17)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Zachránkyně (S06E01)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Lovec (S06E18)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Selfie 2.0 (S01E08)
Kidnapping 2.0 (S01E01)
Gotham (TV seriál)
The Last Laugh (S02E03)
Beasts of Prey (S01E19)
What the Little Bird Told Him (S01E12)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Marnotratník (S02E09)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Zrození (S05E08)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Velká lež (S06E05)
Dávné tradice (S05E23)
2014 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Pan Culpeper (S01E06)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Nebezpečné zrcadlo 1 (S04E08)
Ticho (S03E15)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Zkouška ohněm (S02E04)
Dodger (S01E15)
Spálený (S01E10)
Nikita (TV seriál)
Canceled (S04E06)
Wanted (S04E01)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Traitor (E20)
Witness (E12)
Hranice nemožného (TV seriál)
Pět dvacet deset (S05E07)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
2008 Heroes: Destiny (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Osudový zásah (S06E20)
Nyní můžete zabít nevěstu (S06E14)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Doživotní prázdniny (S06E08)
Manželská vražda (S05E21)
Smrt na lovu (S05E17)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrt ve veřejném zájmu (S05E05)
V lázních (S04E19)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Přibitý (S04E08)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace