foto

Eagle Egilsson

  • nar. 31.8.1966 (50 let)
    Reykjavík, Island
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Gotham (TV seriál)
Mad City: Ghosts (S03E12)
MacGyver (TV seriál)
Fish Scaler (S01E14)
Training Day (TV seriál)
Quid Pro Quo (E07)
2016 Bylo, nebylo (TV seriál)
The Savior (S06E01)
Černá listina (TV seriál)
Mr. Solomon (No. 32) (S03E17)
Gotham (TV seriál)
Mad City: New Day Rising (S03E04)
Transference (S02E22)
A Dead Man Feels No Cold (S02E13)
Lucifer (TV seriál)
Monster (S02E06)
Wingman (S01E07)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Rio Sangre (S03E08)
Fanglorious (S03E04)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Birth (S05E08)
Gotham (TV seriál)
The Last Laugh (S02E03)
Beasts of Prey (S01E19)
What the Little Bird Told Him (S01E12)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Selfie 2.0 (S01E08)
Kidnapping 2.0 (S01E01)
TURN (TV seriál)
The Prodigal (S02E09)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Nebezpečné zrcadlo 1 (S04E08)
Ticho (S03E15)
TURN (TV seriál)
Mr. Culpeper (S01E06)
2013 Arrow (TV seriál)
Zkouška ohněm (S02E04)
Dodger (S01E15)
Spálený (S01E10)
Lidé zítřka (TV seriál)
2012 Alcatraz (TV seriál)
2011 Tajemství kruhu (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Pohotovost Miami (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
2008 Heroes: Destiny (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Sirény (TV film)
1998 Place Called Truth, A
1997 Business for Pleasure (TV film)
1996 Face to Die for, A (TV film)
Sweet Temptation (TV film)
1995 Venušina delta

TV seriály

2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Heroes: Destiny (TV seriál)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
další epizody (7)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Foxtrot

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace