foto

Marek Helsner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Papa hat keinen Plan (TV film)
2011 Posedlost tancem (TV film)
2007 Lovečtí psi
2006 Wigald

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Breifrei statt Bierschinken (S17E24)
Die Wanze in meinem Bett (S17E21)
2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Rache der Ostseeschnäpel (S17E04)
Der Waldmensch (S16E20)
Fango in Finkenhusen (S16E17)
2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Bierflüsterer (S16E09)
Der wie ein Wolf tanzt (S15E27)
Die Spur der Schweine (S15E26)
2017 Specialisté (TV seriál)
Útěk podle jízdního řádu (S01E01)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der Eintänzer (S15E11)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Eisfürst (S14E11)
Ein Kraut für alle Fälle (S14E04)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Ein Bruder zum Verlieben (S13E02)
Frau Schmidt muss weg (S12E22)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Aurafrisur (S11E22)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Hochspannung (S10E13)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Inga Lindström: Dotek něhy (TV film)

TV seriály

1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky