foto

Klaus Steinbacher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hannes
2018 Zimmer mit Stall – Ab in die Berge (TV film)
2017 Ať žije Eileen! (studentský film)
2016 Inga Lindström: Dotek něhy (TV film)
2012 Das Wunder von Merching (TV film)
Zpátky domů (TV film)
2010 Männer lügen nicht (TV film)
2009 Komödienstadel - Endstation Drachenloch (divadelní záznam)
2006 Kdo dřív umře, je déle mrtvý
Schwere Jungs

TV seriály

2019 Watzmann ermittelt (TV seriál)
2017 Über Land (TV seriál)
Die Fahrerin (E01)
2015 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der Wald (E22)
2013 Hammer & Sichl (TV seriál)
2011 Fluch des Falken (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky