foto

Sigrid Göhler

  • nar. 8.11.1942 (76 let)
    Freiberg, Sasko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
1983 Polizeiruf 110 - Die Spur des 13. Apostels (TV film)
Polizeiruf 110 - Es ist nicht immer Sonnenschein (TV film)
1982 Endlich fliegen (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Glassplitter (TV film)
Polizeiruf 110 - Nerze (TV film)
Polizeiruf 110 - Trüffeljagd (TV film)
1980 Polizeiruf 110 - Die Entdeckung (TV film)
Polizeiruf 110 - Vergeltung? (TV film)
Polizeiruf 110 - Zeuge gesucht (TV film)
1979 Die Ringe aus Zinn (TV film)
Polizeiruf 110 - Am Abgrund (TV film)
Polizeiruf 110 - Barry schwieg (TV film)
Polizeiruf 110 - Herbstzeit (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Die letzte Chance (TV film)
Polizeiruf 110 - Schuldig (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Die Abrechnung (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein unbequemer Zeuge (TV film)
Polizeiruf 110 - Kollision (TV film)
Polizeiruf 110 - Vermißt wird Peter Schnok (TV film)
1976 Polizeiruf 110 - Bitte zahlen (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine fast perfekte Sache (TV film)
1975 Dva zločiny (TV film)
Polizeiruf 110 - Das letzte Wochenende (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Rechnung geht nicht auf (TV film)
Případ beze svědků (TV film)
1974 Koncert pro outsidera (TV film)
Nepodařená kalkulace (TV film)
Polizeiruf 110 - Die verschwundenen Lords (TV film)
Polizeiruf 110 - Kein Paradies für Elstern (TV film)
Polizeiruf 110 - Lohnraub (TV film)
Polizeiruf 110 - Nachttaxi (TV film)
Polizeiruf 110 - Per Anhalter (TV film)
Smrt profesora (TV film)
1973 Jedna madona navíc (TV film)
Jednou v noci (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Ring mit dem blauen Saphir (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine Madonna zu viel
Polizeiruf 110 - Freitag gegen Mitternacht (TV film)
Polizeiruf 110 - In der selben Nacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Nachttresor (TV film)
Polizeiruf 110 - Siegquote 180 (TV film)
Tváře v pološeru (TV film)
1972 Maska (TV film)
Polizeiruf 110 - Blütenstaub (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Ende einer Mondscheinfahrt (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Haus an der Bahn (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tote im Fließ (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Tote im Fließ (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein bisschen Alibi (TV film)
Polizeiruf 110 - Minuten zu spät (TV film)
Polizeiruf 110 - Verbrannte Spur (TV film)
1971 Der Sonne Glut (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Fall Lisa Murnau (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Schrottwaage (TV film)
1969 Minna von Barnheim oder Das Soldatenglück (TV film)
1968 Die Dienstfahrt (TV film)
1964 Egon und das achte Weltwunder (TV film)
1963 Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
Nyní i v hodinu mé smrti
1962 Altweibersommer
Die Nacht auf der Autobahn (TV film)
1961 Märchenschloss, Das

TV seriály

1984 Mensch, Oma! (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Rudí horolezci (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace