foto

Moritz Anton

  • nar. 1972

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2021 Requiem für einen Freund (TV film)
2019 So einfach stirbt man nicht (TV film)
Solo für Weiss - Für immer schweigen (TV film)
Téměř dokonalá tajemství
2014 Der Kuckuck und der Esel
Göttliche Funken (TV film)
2013 Ďáblovy zlaté vlasy (TV film)
2012 Guck Woanders Hin (studentský film)
2011 Graue Füchse (studentský film)
2010 Eternalsoul.org
Gefunden (studentský film)

TV seriály

2021 Místo činu (TV seriál)
Der feine Geist (S52E01)
2020 Místo činu (TV seriál)
Gefangen (S51E18)
2019 Místo činu (TV seriál)
Weiter, immer weiter (S50E02)
2018 Ella Schön (TV seriál)
Záležitost s láskou (S01E02)
Setkání na ostrově (S01E01)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der leise Tod (E08)
2017 Neben der Spur (TV seriál)
Dein Wille geschehe (E04)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der König von Sylt (E07)
Clüver und die tödliche Affäre (E06)
Clüver und die wilde Nacht (E05)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Liebesrausch (E13)
2016 Neben der Spur (TV seriál)
Amnesie (E02)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der tote Koch (E04)
2015 Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der große Schatz (E05)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüvers Geheimnis (E03)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Hřebíkem do srdce (S04E02)
Hon začíná (S04E01)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky