foto

Helga Hahnemann

  • nar. 8.9.1937
    Berlín-Pankow, Německá říše
  • zem. 20.11.1991 (54 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Der Osten lacht (TV film)
1987 Helga dicke da (TV film)
Maxe Baumann aus Berlin (TV film)
Maxe Baumann in Berlin (TV film)
1984 Gala (TV film)
1982 Hoffnungslose Fälle (TV film)
Musik, die Sie sich wünschen (TV film)
1981 Streichquartett (TV film)
Streichquartett (TV film)
1980 Maxe Baumann: Max in Moritzhagen (TV film)
1979 Anna und das Familiengespenst (TV film)
Heitere Premiere (TV film)
Maxe Baumann: Überraschung für Max (TV film)
1978 Auf Station 23 (TV film)
Ein Hahn im Korb (TV film)
Maxe Baumann: Max auf Reisen (TV film)
1977 Maxe Baumann: Keine Ferien für Max (TV film)
1976 Aschenbrödel (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Ich hab' nichts anzuziehen (TV film)
Heinz-Rennhack-Show (TV film)
Krach im Hochhaus (TV film)
Maxe Baumann: Ferien ohne Ende (TV film)
1975 Mořská panna (TV film)
Stunde Aufenthalt, Eine (TV film)
1974 Geheimprozess Grusinius und andere (TV film)
1973 Der Mann (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Unverhofftes Wiedersehen (TV film)
Maria und der Paragraph (TV film)
1972 Bettina von Arnim
Kinder, Kinder... (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Ende einer Mondscheinfahrt (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein bisschen Alibi (TV film)
1968 Die entführte Braut (TV film)
1965 Nichterfasstes Zimmer zu vermieten (TV film)
1964 Berlin bleibt Berlin (TV film)
Tresorknacker (TV film)
1963 Die Räuberbande (TV film)
Humphrey George (TV film)
Liebe postlagernd (TV film)
1962 Ist doch kein Wunder (TV film)

TV seriály

1988 Tiere machen Leute (TV seriál)
1980 Helgas Top(p)-Musike (TV seriál)
1976 Maxe Baumann (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1958 Unser Sandmännchen (TV seriál)

Dokumentární

1994 Große Gern-Seh-Abend, Der (TV film)
1993 Big Helga (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2014 Ein Kessel Buntes (TV pořad)
1995 ...uns're Helga... (TV pořad)
1991 The Best of Big Helga (TV pořad)
1987 Zur Feier des Tages (TV pořad)
1984 Premiere - Friedrichstraße 107 (TV pořad)
1982 Berlin, täglich neu (TV pořad)
1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace