foto

Roberto Saviano

  • nar. 22.9.1979 (40 let)
    Neapol, Kampánie, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 La paranza dei bambini - kniha
2008 Gomora - kniha

TV seriály

2020 ZeroZeroZero (TV seriál) - kniha
Episode 8 (E08) - kniha
Episode 7 (E07) - kniha
Episode 6 (E06) - kniha
další epizody (8)
2019 Gomora (TV seriál) - kniha
Träume sind nichts für uns (S04E12) - kniha
Epizoda 11 (S04E11) - kniha
Sand und Zement (S04E10) - kniha
další epizody (12)
2016 Gomora (TV seriál) - kniha
'O Track (S02E06) - kniha
Occhi negli occhi (S02E05) - kniha
Lacrime e sangue (S02E02) - kniha
další epizody (4)
2014 Gomora (TV seriál) - kniha
Důvěřuješ mi? (S01E02) - kniha
Klan Savastanů (S01E01) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 La paranza dei bambini
2011 Tatanka
2008 Gomora

TV seriály

2020 ZeroZeroZero (TV seriál)
2016 Gomora (TV seriál)
'O Track (S02E06)
Occhi negli occhi (S02E05)
Lacrime e sangue (S02E02)
další epizody (4)
2014 Gomora (TV seriál)
Důvěřuješ mi? (S01E02)
Klan Savastanů (S01E01)

Herecká filmografie

Dokumentární

2019 Citizen Rosi
2012 Tie Roomaan (TV seriál)
2011 Saviano racconta Scarface
2010 Roberto Saviano (TV film)
2008 Gomorra, cinque storie brevi
2001 Mein Leben (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Clique dimanche (TV pořad)
2008 La grande librairie (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1991 Días de cine (TV pořad)