foto

Roberto Saviano

  • nar. 22.9.1979 (39 let)
    Neapol, Kampánie, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2008 Gomora - kniha

TV seriály

2016 Gomora (TV seriál) - kniha
'O Track (S02E06) - kniha
Occhi negli occhi (S02E05) - kniha
Lacrime e sangue (S02E02) - kniha
další epizody (4)
2014 Gomora (TV seriál) - kniha
Důvěřuješ mi? (S01E02) - kniha
Klan Savastanů (S01E01) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Tatanka
2008 Gomora

TV seriály

2016 Gomora (TV seriál)
'O Track (S02E06)
Occhi negli occhi (S02E05)
Lacrime e sangue (S02E02)
další epizody (4)
2014 Gomora (TV seriál)
Důvěřuješ mi? (S01E02)
Klan Savastanů (S01E01)

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Tie Roomaan (TV seriál)
2011 Saviano racconta Scarface
2010 Roberto Saviano (TV film)
2008 Gomorra, cinque storie brevi
2001 Mein Leben (TV seriál)

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1991 Días de cine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace