foto

Angela Hobrig

  • nar. 27.11.1964 (56 let)
    Zschopau, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Schneeflöckchen
2012 O šesti labutích (TV film)
Rauch (studentský film)
2007 Free Rainer
2006 Herzentöter
2001 Dich schickt der Himmel (TV film)
Ich schenk dir meinen Mann 2 (TV film)
2000 Eine Liebe auf Mallorca 2 (TV film)
Tatort - Die Möwe (TV film)
Ticho po výstřelu
Ty mě potřebuješ (TV film)
1999 Pauls Reise
1998 Polizeiruf 110 - Hetzjagd (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod und Teufel (TV film)
Polizeiruf 110 - Todsicher (TV film)
Tatort - Allein in der Falle (TV film)
1988 Polizeiruf 110 - Eine unruhige Nacht (TV film)

TV seriály

2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Nomen est omen (S17E10)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Rollenspiel (S11E12)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Schweigepflicht (S01E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Heiße Ware (S04E11)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Jízda smrti linky 834 (S05E01)
2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
www.vražda.de (S06E01)
1999 Horečka (TV seriál)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Abschiedsschmerz (S01E07)
Král ze St. Pauli (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und die Killer (E10)
1996 SK Babies (TV seriál)
Wolkenstein (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky