foto

Leann Hunley

  • nar. 25.2.1955 (65 let)
    Forks, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Blissful Lies
2001 Your Guardian
1999 Horse Sense (TV film)
1995 Cops n Roberts
1993 Burani z Beverly Hills
Němá oběť (TV film)
1992 Coopersmith: Sladký pach vraždy (TV film)
1989 Wolf (TV film)
1978 Islander, The (TV film)

TV seriály

2012 Vychovávat Hope (TV seriál)
Dobročinný pochod (S03E08)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Den matek (S07E16)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sugar (S11E02)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Ale já jsem Gilmorová (S05E19)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Full Moon Rising (S02E05)
Tamara's Return (S02E04)
Alternative Lifestyles (S02E03)
další epizody (9)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Hudson Street (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Televizní kariéry (S05E20)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Heaven Help Us (TV seriál)
Modelky s.r.o. (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
I Don't Remember Mama (S01E22)
1993 Daddy Dearest (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1991 Princesses (TV seriál)
1990 Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Fantom z ateliéru (S04E19)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Dálkový ovladač (S01E10)
1984 Airwolf (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky