foto

Albert Hehn

  • nar. 17.12.1908
    Lauda, Německá říše
  • zem. 29.7.1983 (74 let)
    Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Jubilarin, Die (TV film)
1967 Fast ein Held
Jungfrau aus zweiter Hand
1966 Mann mit der Puppe, Der (TV film)
1965 Nachruf auf Egon Müller (TV film)
1964 Bericht von den Inseln (TV film)
Kriminalmuseum - Der Fahrplan (TV film)
Sechs Stunden Angst (TV film)
1963 Geliebt in Rom (TV film)
1961 Der Mann von drüben (TV film)
1960 ...und keiner schämte sich
Ein Weihnachtslied in Prosa oder Eine Geistergeschichte zum Christfest (TV film)
Honneurs de la guerre, Les
X-25 hlásí
1959 Die Feuerrote Baronesse
Heiße Ware
Kriegsgericht
Kráva a zajatec
Land, das meine Sprache spricht (TV film)
Rommel volá Káhiru
1958 Antigone (TV film)
Die grünen Teufel von Monte Cassino
Hospital general
Nackt, wie Gott sie schuf
1957 Batalion stínu
Das Glück liegt auf der Straße
Hvězda Afriky
Krvavá rapsodie
Le schiave di Cartagine
Saranno uomini
Zwei Bayern im Harem
1956 Všichni jsme důležití
1955 Das Forsthaus in Tirol
Der grüne Kakadu (TV film)
Es geschah am 20. Juli
Verrat an Deutschland
1954 Das Kreuz am Jägersteig
Unternehmen Edelweiß
1953 Mühle im Schwarzwäldertal, Die
1952 Mönche, Mädchen und Panduren
Traumschöne Nacht
1951 Das goldene Band
1950 Der Fall Rabanser
1949 Die Brücke
Freitag, der 13.
Martina
1948 Der Herr vom andern Stern
1944 Der Täter ist unter uns
Familie Buchholz
Neigungsehe
Seinerzeit zu meiner Zeit
1943 Manželství v nebezpečí
Tonelli
1941 Jungens
Příběh života
Stuky
1939 Drei Unteroffiziere
Kennwort Machin
Legion Condor
Sensationsprozess Casilla
1938 Kameraden auf See
Pour le Mérite
Stíny nad přístavem

TV seriály

1969 Der Kommissar (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
1966 Raumpatrouille - Die phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion (TV seriál)
1965 Alarm in den Bergen (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
Unsere große Schwester (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1960 Es ist soweit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace