foto

Cynthia Cidre

  • nar. 10.9.1957 (61 let)
    Havana, Kuba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Nikdy nelži (TV film)
2008 Danny Fricke (TV film)
2005 Dům na Tara Road
1992 Králové mamba
1991 Oheň lásky
1990 Vražda na malém městě (TV film)
1989 V nepřátelském poli
1988 I Saw What You Did (TV film)

TV seriály

2015 Blood & Oil (TV seriál)
2014 Dallas (TV seriál)
Where There's Smoke (S03E08)
The Return (S03E01)
2013 Dallas (TV seriál)
Legacies (S02E15)
JR's Masterpiece (S02E08)
Battle Lines (S02E01)
2012 Dallas (TV seriál)
Hedging Your Bets (S01E02)
Changing of the Guard (S01E01)
2007 Cane (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2014 Dallas (TV seriál)
Brave New World (S03E15)
Endgame (S03E14)
Boxed In (S03E13)
další epizody (15)
2013 Dallas (TV seriál)
Legacies (S02E15)
Guilt by Association (S02E14)
Love & Family (S02E13)
další epizody (15)
2012 Dallas (TV seriál)
Revelations (S01E10)
Family Business (S01E09)
No Good Deed (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace