foto

Stefan Brunner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Tatort - Schoggiläbe (TV film)
2020 Tatort - Züri brännt (TV film)
2019 Die Toten von Salzburg - Mordwasser (TV film)
Die Toten von Salzburg - Wolf im Schafspelz (TV film)
2018 Die Toten von Salzburg - Königsmord (TV film)
2017 Tatort - Kriegssplitter (TV film)
2016 Tatort - Kleine Prinzen (TV film)
Tödliche Gefühle

TV seriály

2018 Soko Vídeň (TV seriál)
Nemesis (S13E17)
Quantensprung (S13E11)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Die Fäden in der Hand (S13E05)
Über den Dächern von Linz (S12E10)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Auf ewig (S12E04)
Wir sind viele (S11E16)
Scheinheilig (S11E12)
2015 Soko Vídeň (TV seriál)
Der Tag an dem Penny Lanz starb (S10E16)
Asche zu Asche (S10E11)
2014 Soko Vídeň (TV seriál)
Mörderspiel (S10E04)
Drehschluss (S09E13)
Richter und Henker (S09E11)
2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Undercover (S09E07)
Schöne neue Welt (S09E04)
Nervenkrieg (S09E01)
další epizody (6)
2012 Soko Vídeň (TV seriál)
Familienbande (S08E09)
Eine Frage der Ehre (S08E05)
Ganz unten (S08E01)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Verschollen (S07E13)
Der Austausch (S07E10)
Date mit dem Tod (S07E04)
další epizody (5)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Mord aus dem Jenseits (S06E10)
In bester Gesellschaft (S06E01)
Rot wie Blut (S05E12)
2009 Soko Vídeň (TV seriál)
Böser Zauber (S05E09)
2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Blutiger Ernst (S04E04)
2007 Mitten im 8en (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
2004 Die sieben Todsünden (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2007 Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
2004 Die sieben Todsünden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky