foto

Laurence Oltuski

  • nar. 31.1.1976 (43 let)
    Brusel, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 SODA: le rêve américain (TV film)
2014 Soda: Un trop long week-end (TV film)
Ulička hanby
2013 Hurá na Francii
2010 L'Amour c'est mieux à deux
2009 Coco Chanel
2005 Další, prosím!
Čestní muži žijí ve Francii
2004 La vache qui pleure
2003 Un été de canicule (TV film)
Vie érotique de la grenouille, La (TV film)
1999 Dieu, que la nature est bien faite!

TV seriály

2019 On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Emilie (S02E02)
2018 Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Alex Hugo (TV seriál)
Marche ou Crève (S04E01)
Profil zločinu (TV seriál)
Nouveau départ - Partie 2 (S09E02)
Nouveau départ - Partie 1 (S09E01)
2017 On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Rose (S01E01)
Alex Hugo (TV seriál)
Les Amants du Levant (S03E01)
2014 Paradise kemp (TV seriál)
Le Séminaire (S06E06)
2011 Soda (TV seriál)
2010 Touche pas à mon poste! (TV seriál)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
2003 Et toc! (TV seriál)
2002 Faut-il? (TV seriál)
Ohnivé léto (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace