foto

Laurence Oltuski

  • nar. 31.1.1976 (44 let)
    Brusel, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Music Hole
2018 Má dáma s kamélií
2015 SODA: le rêve américain (TV film)
2014 Soda: Un trop long week-end (TV film)
Ulička hanby
2013 Hurá na Francii
2010 L'Amour c'est mieux à deux
2009 Coco Chanel
2005 Další, prosím!
Čestní muži žijí ve Francii
2004 La vache qui pleure
2003 Un été de canicule (TV film)
Vie érotique de la grenouille, La (TV film)
1999 Dieu, que la nature est bien faite!

TV seriály

2020 Il a déjà tes yeux (TV seriál)
2019 On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Emilie (S02E02)
2018 Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Vlčí instinkt (TV seriál)
Devět kamenů (S04E01)
Profil zločinu (TV seriál)
Nouveau départ - Partie 2 (S09E02)
Nouveau départ - Partie 1 (S09E01)
2017 On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Rose (S01E01)
Vlčí instinkt (TV seriál)
Milenci z horské chaty (S03E01)
2014 Paradise kemp (TV seriál)
Le Séminaire (S06E06)
2011 Soda (TV seriál)
2010 Touche pas à mon poste! (TV seriál)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
2003 Et toc! (TV seriál)
2002 Faut-il? (TV seriál)
Ohnivé léto (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky