foto

Takako Macu

  • nar. 10.6.1977 (42 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Last Letter
2019 Masquerade Hotel
2018 Hard-Core
Kuru
Nakimuši šottan no kiseki
2016 Fucu ga ičiban: sakka Fudžisawa Šúhei čiči ni hitokoto (TV film)
2015 Džinu jo saraba: Kamuroba mura e
Hero
Hero: Special (TV film)
2014 Čiisai O'uči
2012 Jume uru futari
2011 Óšikamura sódóki
2010 Kokuhaku
2009 Villon no cuma
2008 Mstitel s černou maskou
2007 Hero
Tokyo tower: Okan to boku to, tokidoki, oton
2006 Brave Story
Hero (TV film)
Učóten hotel
2005 Hiroshima Showa 20 nen 8 Gatsu Muika (TV film)
2004 Skryté ostří
2003 9 Souls
Namahoso wa Tomaranai (TV film)
2001 Akarui hô e akarui hô e (TV film)
Čúšingura 1/47 (TV film)
1998 Konya wa Eigyouchu (TV film)
Shigatsu monogatari
Xin lian ai shi ji
1997 Boku ga boku de aru tameni (TV film)
Rjóma ga juku (TV film)
Tókjó bijori

TV seriály

2019 No Side Game (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Cote d’Azur No.10 (TV seriál)
Quartet (TV seriál)
Warotenka (TV seriál)
2014 Ojadži no senaka (TV seriál)
2012 Unmei no hito (TV seriál)
2009 Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2006 Yakusha Damashii! (TV seriál)
2003 Icumo futari de (TV seriál)
2001 Hero (TV seriál)
2000 Omiai Kekkon (TV seriál)
1998 Džinbee (TV seriál)
1997 Hitocu jane no šita 2 (TV seriál)
Love Generation (TV seriál)
1996 Konna wataši ni dare ga šita (TV seriál)
Long Vacation (TV seriál)
1995 Kura (TV seriál)
1994 Hana no Ran (TV seriál)

Dokumentární

2011 Iwamano Kiyoshirou Naniwa shiruban shô: Kando saikô!!!

Host

TV pořady

2013 Nippon Academy šó (TV pořad)
2011 Nippon Academy šó (TV pořad)
2010 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce