foto

Nikolaj Scherfig

  • nar. 26.10.1961 (58 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Vykonavatel (TV film)
2005 Oskar a Josefína
2001 Olsen Banden Junior
1999 Under overfladen
1997 Mørkets øy
Orlí oko
Tifanfaya
1996 Den store kul-tur (TV film)
1995 Cirkus Ildebrand

TV seriály

2016 Den anden verden (TV seriál)
2015 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2014 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2013 Most (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 4 (S02E04)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
2008 Mikkel og guldkortet (TV seriál)
2003 Jesus & Josefine (TV seriál)
2001 De udvalgte (TV seriál)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)

Dokumentární

2005 Freeway
1997 Z podsvětí New Yorku

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky