foto

Cyril Hanouna

  • nar. 23.9.1974 (45 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Les Déguns
2015 Gad Elmaleh: Le big show (TV film)
La Vache
2012 La Vérité si je mens ! 3
1982 T'empęches tout le monde de dormir

TV seriály

2011 Soda (TV seriál)
2010 Touche pas à mon poste! (TV seriál)
2009 Chabada (TV seriál)
2003 Nouvelle Star (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1999 Sur la vie d'ma mère (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Vivement la télé (TV pořad)
2015 Le divan de Marc-Olivier Fogiel (TV pořad)
2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
Le grand show (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
2009 Les stars du rire (TV pořad)
2007 N'oubliez pas les paroles! (TV pořad)
2006 Jamel comedy club (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
T'empêches tout le monde de dormir (TV pořad)
2003 Le grand concours des animateurs (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
Vie privée, vie publique (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky