foto

Chantal Garrigues

  • nar. 14.11.1944
    Montellier, Francie
  • zem. 29.6.2018 (73 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 SODA: le rêve américain (TV film)
2008 Síla odvahy
2004 Nezapomenutelné dětství
2003 Tvoje ruce na mé půlce
2002 Kodex
2000 Faux-fuyants, Les (TV film)
1999 Cocu magnifique, Le (TV film)
1994 Riskantní poslání (TV film)
1974 Bâtisseurs d'empire, Les (TV film)

TV seriály

2016 Chefs (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 5 (S02E05)
2011 Soda (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
Commissariat Bastille (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Radiée (S01E05)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky