foto

Truus de Boer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Domino
Lyrebird
2018 Mackie Messer - Brechtův třígrošový film
2017 K3 Love Cruise
2016 De premier
Fataal
2014 Lék
2013 WikiLeaks
2012 Goltzius a společnost Pelikán

TV seriály

2018 Purpurové řeky (TV seriál)
Poslední hon (E07)
Šťastná to země (TV seriál)
Dirdal valley (E05)
The Team (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2017 Hassel (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2013 Bílá královna (TV seriál)
Love and Death (E06)
2012 Divorce (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky