foto

Dominique Colonna

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1952 Deadline - U.S.A.

TV seriály

1994 Studio Gabriel (TV seriál)
1990 Télé-Zèbre (TV seriál)

Dokumentární

2012 Qui êtes-vous Michel Sardou? (TV film)
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

2016 Vivement la télé (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Vie privée, vie publique (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1997 Stars'N Co (TV pořad)
1992 Bas les masques (TV pořad)
Le cercle de minuit (TV pořad)
1988 Lunettes noires pour nuits blanches (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace