foto

James Bamford

  • nar. 26.2.1967 (50 let)
    Victoria, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Arrow (TV seriál)
Invasion! (S05E08)
The Recruits (S05E02)
Legacy (S05E01)
další epizody (4)
Supergirl (TV seriál)
Survivors (S02E04)
2015 Arrow (TV seriál)
Brotherhood (S04E07)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Concrete Blondes
2012 Naprostá sebedůvěra
Selection, The (TV film)
2006 Connorsova válka
2001 Okouzlení vrahem
2000 Man Who Used to Be Me, The (TV film)
Řetěz bláznů
1998 Future Sport (TV film)

TV seriály

2012 Alcatraz (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Nový začátek (S01E01)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2007 Fallen (TV seriál)
2006 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Přeludy (S03E09)
Sateda (S03E04)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Časy se mění, část druhá (S08E02)
1997 Night Man (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace