foto

James Bamford

  • nar. 26.2.1967 (50 let)
    Victoria, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Concrete Blondes
2012 Naprostá sebedůvěra
Selection, The (TV film)
2006 Connorsova válka
2001 Okouzlení vrahem
2000 Man Who Used to Be Me, The (TV film)
Řetěz bláznů
1998 Future Sport (TV film)

TV seriály

2012 Alcatraz (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Nový začátek (S01E01)
Hranice nemožného (TV seriál)
Zpět tam, kde jsi nikdy nebyl (S04E08)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2007 Fallen (TV seriál)
2006 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Přeludy (S03E09)
Sateda (S03E04)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Časy se mění, část druhá (S08E02)
1997 Night Man (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Fallout (S06E01)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Fallout (S06E01)
2016 Supergirl (TV seriál)
Survivors (S02E04)
Arrow (TV seriál)
Invasion! (S05E08)
The Recruits (S05E02)
Legacy (S05E01)
další epizody (4)
2015 Arrow (TV seriál)
Brotherhood (S04E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace