foto

Darla Fay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Frozen in Love (TV film)
Reap What You Sew: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
2016 Grand Unified Theory
2015 Skutečné vraždy: Pachatel mezi námi (TV film)
2014 Down the Line
2012 Vánoční příběh 2
2011 Pomsta a spravedlnost (TV film)
Trading Christmas (TV film)
Ve skrytu své kůže
2010 One Angry Juror (TV film)
2009 Láska na druhý pohled
2007 Juno
Kněz je poděs
Proč jsem se jen ženil

TV seriály

2015 Impastor (TV seriál)
Thou Shalt Not Steal (S01E04)
The Romeo Section (TV seriál)
2013 Agentura Jasno (TV seriál)
Santa Barbarian Candidate (S07E10)
Lovci duchů (TV seriál)
Heaven Can't Wait (S09E06)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Father Unfigured (S01E12)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
The Screwfly Solution (S02E07)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky