foto

Rupert Young

  • nar. 16.5.1978 (39 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Writers Retreat
2004 Dirty Filthy Love (TV film)

TV seriály

2017 Will (TV seriál)
Brave New World (E04)
2013 Bílá královna (TV seriál)
The Bad Queen (E04)
2008 Merlin (TV seriál)
2007 Pravěk útočí (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Island at War (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)

Dokumentární

2014 Matisse Live

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace