foto

Max Landgrebe

  • nar. 1974
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die verschwundene Familie (TV film)
2015 Tod eines Mädchens (TV film)
2013 Bolest v srdci (TV film)
2011 Schandmal - Der Tote im Berg (TV film)
2010 Katie Fforde: Láska na vysočině (TV film)
2009 Liebe in Venedig, Eine (TV film)
2005 Das Geheime Leben meiner Freundin (TV film)
2004 Die Albertis (TV film)

TV seriály

2010 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Rot wie der Tod (E13)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace