foto

Guy Flanagan

  • nar. New Longton, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hammer of the Gods
2012 Temné stíny
2010 Meet Pursuit Delange
2008 Banda amatérů
Transport
2005 Mesiáš 4: Božská komedie (TV film)
Stoned
2004 Milióny
2003 Jindřich VIII. (TV film)

TV seriály

2013 Bílá královna (TV seriál)
The Bad Queen (E04)
2012 Pro strach naděláno (TV seriál)
2008 Cena za lidskost (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Party Animals (TV seriál)
2005 Totally Frank (TV seriál)
2004 Shameless (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky