foto

Pavel Richta

  • nar. 1982
    Praha, Československo

Biografie

Vystudoval HAMU v oboru Nonverbální a komediální herectví a pantomima. Je zákládajícím členem chůdařsko-akrobaticko-divadelní skupiny Long vehicle circus - se kterou například prezentoval Českou republiku na veletrhu Expo 2010 v Šanghai. Od roku 2005 působí jako host v Narodním Divadle. V současné době hraje v Západočeském divadle v Chebu.

MgA. Pavel Richta

Herecká filmografie

Filmy

2020 Princezna zakletá v čase
2016 Menandros & Thaïs
Montenegro
2014 Listopad
2012 Probudím se včera
2006 Těžká chvíle

TV seriály

2020 Slunečná (TV seriál)
Biskupí test (E25)
2019 Specialisté (TV seriál)
Malinin případ (S04E11)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Sametová revoluce (S04E08)

Dokumentární

2020 Jak se točí pohádka (TV seriál)
2019 Rodinné případy (TV seriál)

Divadelní záznam

2016 Cejch (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky