foto

Alain Terzian

  • nar. 2.5.1949 (68 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Clefs de bagnole, Les
1991 Clés du paradis, Les
1990 Promotion canapé
1989 Čápi mají svojí hlavu
1987 Club de rencontres
1986 Cikánka

Dokumentární

1998 Comme au cinéma (TV seriál)
1987 La marche du siècle (TV seriál)
1985 Drôle de festival (TV film)

TV pořady

2009 Cinémas (TV pořad)
2007 Un jour, un destin (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace