foto

Barbara Livi

  • nar. 5.5.1973 (47 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Destini
2012 Ani s tebou, ani bez tebe (TV film)
2009 Fly Light
Smutný jezdec (TV film)
Trappola d'autore
2005 Utta Danella: Láska v Benátkách (TV film)
2001 Una milanese a Roma
1999 Operace Odyssea (TV film)
1998 La rumbera
Mashamal
1997 Io, tu e tua sorella
La classe non è acqua
1996 Jack Frusciante è uscito dal gruppo
1995 Cuore cattivo

TV seriály

2015 Solo per amore (TV seriál)
2011 La donna che ritorna (TV seriál)
2010 Strach milovat (TV seriál)
2006 Crimini (TV seriál)
2003 Un caso di coscienza (TV seriál)
2000 Ricominciare (TV seriál)
Tequila a Bonetti v Římě (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1998 Figlio di Sandokan, Il (TV seriál)
Incantesimo (TV seriál)
Un medico in famiglia (TV seriál)
Una donna per amico (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky