foto

Fabien Suarez

  • nar. 8.9.1971 (48 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Les Aventures de Spirou et Fantasio
2017 Bella a Sebastián 3: Přátelé navždy
Rodinná loupež
2015 Bella a Sebastian: Dobrodružství pokračuje
2013 Bella a Sebastián
2007 Ostrov pokladů
2006 Srdečná dohoda
2001 Gamer

TV seriály

2006 Žena zákona (TV seriál)
Sans mobile apparent (S11E01)
2005 Karla Rubensová - Vůně zločinu (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
Fred a jeho orchestr (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Žena zákona (TV seriál)
Bébés volés (S04E03)
1998 Žena zákona (TV seriál)
Mémoire perdue (S03E01)
1997 Vertiges (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
La Grotte (S02E01)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Supergirl

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky