foto

Tom Hodgkins

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Red 2
2011 Hanna
2004 Hawking (TV film)
2001 Spy Game
1997 Sharpova pomsta (TV film)
1996 Kufr plný drog (TV film)
1992 Bitva o Falklandy aneb jak jsem vyhrál válku (TV film)
1991 One Against the Wind (TV film)

TV seriály

2004 Life Begins (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
2002 American Embassy, The (TV seriál)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)

Dokumentární

2008 Když Řím vládl Egyptu (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky