foto

Irmgard Riessen

  • nar. 1944
    Burg auf Fehmarn, Schleswig-Holstein, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Das Duo - Blutiges Geld (TV film)
2002 Die Rosenkrieger (TV film)
1999 OA jagt Oberärztin (TV film)
1998 Der kleine Dachschaden (TV film)
Vorübergehend verstorben (TV film)
1995 Prasátko Rudi
1993 Gartenkrieg, Der (TV film)
Männer vom K3 - Tanz auf dem Seil, Die (TV film)
Schulz & Schulz IV - Neue Welten – alte Lasten (TV film)
1992 Schulz & Schulz III- Wechselspiele (TV film)
1989 Schulz & Schulz (TV film)
1987 Schrei der Eule, Der (TV film)
1985 Grand mit 3 Damen (TV film)
1982 Mein Sohn, der Minister (TV film)
1981 Kleine Hotel, Das (TV film)
Tatort - Nebengeschäfte (TV film)
1977 Gaslicht (TV film)
1975 Schließfach 763 (TV film)
1973 ...aber Jonny!
Tatort - Ein ganz gewöhnlicher Mord (TV film)
1972 Knast (TV film)
Täter auf der Spur - In Schönheit sterben, Dem (TV film)
1971 St. Pauli Nachrichten: Thema Nr. 1
1970 Das gelbe Haus am Pinnasberg
1969 Altersgenossen (TV film)
Engel von St. Pauli, Die
1968 Einer fehlt beim Kurkonzert (TV film)

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1990 Heidi und Erni (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
Tante Tilly (TV seriál)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
Tegtmeier (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1976 Pariser Geschichten (TV seriál)
1975 Eigener Herd ist Goldes wert (TV seriál)
1974 Die schöne Marianne (TV seriál)
1973 Ein Herz und eine Seele (TV seriál)
Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
1972 Das Kurheim (TV seriál)
Im Auftrag von Madame (TV seriál)
Motiv Liebe (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1971 Místo činu (TV seriál)
Auf offener Straße (S01E04)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Ida Rogalski (TV seriál)
1966 Gertrud Stranitzki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky