foto

Tony Perez

  • nar. 1942
    Portsmouth, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 V dosahu smrti
2010 Budu tě následovat
Divoká cesta (TV film)
2007 Delta fór
2006 Mraky nad L.A.
Ways of the Flesh
2005 Every Secret Thing
2004 Dokonalé protiklady
Latin Dragon
2002 Zahni, kde můžeš
2001 Blasphemy the Movie
Kokain
2000 Across the Line
American Daughter, An (TV film)
Dvojník
1998 They Come at Night
1997 Gang policajtů
Kšeft
Looking for Lola
Úchyl
1995 Síť
1994 Hořící sezóna (TV film)
1993 For the Love of My Child: The Anissa Ayala Story (TV film)
1992 Tajná mise
1990 Těžko ho zabít
1989 Romero
1988 Lebkouni
1987 Blood Vows: The Story of a Mafia Wife (TV film)
L. A. policie (TV film)
1983 The Last Fight
Zjizvená tvář
1979 Vampire (TV film)
1977 Smrtelný zásah (TV film)
1974 Judgement: The Court Martial of the Tiger of Malaya - General Yamashita (TV film)

TV seriály

2017 Bylo, nebylo (TV seriál)
Strana 23 (S06E14)
2016 Bylo, nebylo (TV seriál)
Sestry (S05E19)
Duše zesnulých (S05E12)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Syruptitious (E02)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Matka (S04E21)
2014 If Loving You Is Wrong (TV seriál)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Cvrček (S02E10)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Hranice (S02E02)
Podkoní (S01E18)
Kouzelný klobouk (S01E17)
další epizody (4)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
To nejcennější (S01E02)
2009 Dark Blue (TV seriál)
K-Town (S01E04)
Zákon gangu (TV seriál)
Musíme si pomáhat (S02E11)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Porušená pravidla (S01E07)
Vize zločinu (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
K&R: Part 1 (E19)
2005 E-Ring (TV seriál)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
Escape (E04)
2003 Carnivale (TV seriál)
A toho dne... (S01E12)
Den smrti (S01E11)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Konečně v suchu (S01E03)
2001 24 hodin (TV seriál)
4:00 a.m.-5:00 a.m. (S01E05)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Familia (S01E04)
2000 City of Angels (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1997 Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Partie Go (S02E10)
1996 Bedtime (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Oheň v břiše (S02E19)
1995 Courthouse (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
Hull High (TV seriál)
The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 MacGyver (TV seriál)
Legenda o sv. Růži: 1. část (S05E01)
1987 The Golden Girls (TV seriál)
The Audit (S03E10)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1982 Cassie & Co. (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Rites of Spring (S01E14)
Double Jeopardy (S01E05)
1979 Eischied (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1965 Paradise Bay (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2013 Once Upon a Time: The Price of Magic (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky