foto

Mark Gibbon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kouzelní kmotříčci v ráji (TV film)
2013 Muž z oceli
Zásilka
2012 Kouzelní kmotříčci a Vánoce (TV film)
Underworld: Probuzení
2011 A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner! (TV film)
Thor: Příběhy z Asgardu
2009 Robin Hood: Za Sherwoodským lesem (TV film)
Rytíři krvavé oceli (TV film)
2008 Jízda do pekel 2
2007 Vzpoura v Seattlu
2006 Bezva jízda (TV film)
Merlinův učeň (TV film)
Všechno jde do háje
2004 Riddick: Kronika temna
2003 Péčko pro začátečníky
Útěk ze čtvrtého rozměru (TV film)
2001 Na palubě Jednorožce (TV film)
Srub u jezera 2 (TV film)
3000 mil na útěku
2000 Epicentrum
1132 Pleasant Street
6. den
1999 Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film)
Neviditelné komando II (TV film)
Smrtelná hrozba
1998 Vyšetřovatelé (TV film)
1997 Convictions (TV film)
1994 Key: The Metal Idol
Road to Saddle River
1993 Havárie v Arktidě (TV film)

TV seriály

2017 Supergirl (TV seriál)
Nevertheless, She Persisted (S02E22)
2016 The 100 (TV seriál)
Wanheda: Part 2 (S03E02)
Wanheda: Part 1 (S03E01)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S03E22)
2013 Arrow (TV seriál)
Přátele si drž u těla, nepřátele ještě blíž (S02E06)
2012 Continuum (TV seriál)
Time's Up (S01E06)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Padá sníh (S01E03)
Falling Skies (TV seriál)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
2008 Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Fear Itself (S04E02)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Black Lagoon (TV seriál)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Věž (S02E15)
4400 (TV seriál)
Pod zámkem (S02E10)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Konec hry (S08E10)
Umíráček (S07E16)
2001 Smallville (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Call of the Wild (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
1999 Spiderman bez hranic (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Thorův vůz (S02E06)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Thorovo kladivo (S01E09)
1996 Akta X (TV seriál)
Papírová srdíčka (S04E10)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace