foto

Jonathan Holmes

  • nar. Shrewsbury, Shropshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Norm of the North: King Sized Adventure
2018 Ledová sezóna: Medvědi jsou zpět
2016 Barbie: Tajná agentka
Obr Dobr
2015 Následníci (TV film)
2014 Barbie a Kouzelná dvířka
2012 Barbie - Princezna a zpěvačka
Barbie - Příběh mořské panny 2
2010 Blood: A Butcher's Tale
2009 Helen
Hulk Vs.
2008 Snow 2: Brain Freeze (TV film)
2007 Dítě z Marsu
Hranice
Rembrandtova Noční hlídka
2006 Barbie a 12 tančících princezen
Underfunded (TV film)

TV seriály

2018 Anne (TV seriál)
Struggling Against the Perception of Facts (S02E08)
Memory Has as Many Moods as the Temper (S02E07)
I Protest Against Any Absolute Conclusion (S02E06)
další epizody (7)
2017 Anne (TV seriál)
Remorse Is the Poison of Life (S01E06)
An Inward Treasure Born (S01E04)
I Am No Bird, and No Net Ensnares Me (S01E02)
další epizody (4)
2013 Cult (TV seriál)
Darebák (TV seriál)
Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Podle protokolu (E03)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Čtvrt na osm (S01E10)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Ve skutečnosti (S05E02)
2009 Agentura Jasno (TV seriál)
Místo určení: Britská Kolumbie (S04E01)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Totožnost (S05E18)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Médium proti médiu (S02E03)
2006 Saved (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Je pryč (2. část) (S03E04)
2005 Mladí mušketýři (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
Terminal City (TV seriál)
2004 4400 (TV seriál)
Bílé světlo (S01E05)
Zkouška ohněm (S01E04)
Nový a zlepšený Carl Morrissey (S01E02)
Dragon Booster (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Konec hry (S08E10)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace