foto

Roy Poole

  • nar. 31.3.1924
    San Bernardino, California, USA
  • zem. 1.7.1986 (62 let)
    Mount Kisco, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 A Stranger Is Watching
The End of August
1981 Hellinger's Law (TV film)
1980 Brubaker
OHMS (TV film)
1979 Act of Violence (TV film)
The Ordeal of Patty Hearst (TV film)
1978 Betsy
Roll of Thunder, Hear My Cry (TV film)
1976 Land of Hope, The (TV film)
Network
1975 Mandingo
1974 Autobiography of Miss Jane Pittman, The (TV film)
Cry in the Wilderness, A (TV film)
1972 1776
Witches of Salem: The Horror and the Hope, The
1971 Face of Fear, The (TV film)
1970 Tak mě někdy napadá
1969 Vesele, jen vesele
1967 Soldier in Love (TV film)
Up the Down Staircase
1964 Abe Lincoln in Illinois (TV film)
1962 Experiment in Terror

TV seriály

1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
Vichry války (TV seriál)
1978 The Runaways (TV seriál)
1977 Andros zasahuje (TV seriál)
Lovers and Friends (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1974 Lincoln (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Sarge (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
Flame in the Wind, A (TV seriál)
NET Playhouse (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Directions (TV seriál)
The Robert Herridge Theater (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky