foto

Michael Roberds

  • nar. 18.1.1964
    Langley, British Columbia, Kanada
  • zem. 15.5.2016 (52 let)
    Langley, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Luchagore Easter
2015 All of my Heart (TV film)
2013 Dokonalá příležitost (TV film)
Mop King
One Foot in Hell (TV film)
2012 Finding Mrs. Claus (TV film)
2011 Bong of the Dead
2010 To byl zítra flám
2009 Alien Trespass
2008 Most Wonderful Time of the Year, The (TV film)
Sharp as Marbles
Vánoce v Cesmínově
2007 Blonďatá a blonďatější
2006 Civic Duty
Hell Hath No Fury
2005 Bob the Butler
Nezbedové (TV film)
2004 Connie a Carla
Happyland (TV film)
2003 Vánoční skřítek
2002 Sladkých sedmnáct
The Stickup
2001 Honička
L.A.P.D.: To Protect and to Serve (TV film)
Mimo sezónu (TV film)
Pekelná ženská
2000 Krysouni (TV film)
Special Delivery (TV film)
Vyšetřovatelé II: Střípky důkazů (TV film)
Zab tu mrchu!
1997 Horsey
Tátou proti své vůli (TV film)
1996 Boj s časem (TV film)
Rivalové
1995 Beauty's Revenge (TV film)
Náhradní matka (TV film)
1994 Ernest jde do školy
1991 Siluety smrti

TV seriály

2014 Some Assembly Required (TV seriál)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Návrat (S01E19)
2011 Zločin (TV seriál)
Co po tobě zbylo (S01E06)
2010 Mr Young (TV seriál)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Žlutá horečka (S04E06)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Alice, I Think (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
In the Dark (S02E03)
2004 The Collector (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Účetní rovnováha (S02E02)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Total Awareness (S03E05)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
2000 Call of the Wild (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
1999 Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Death Visits the Addams Family (E65)
Keeping Up with the Joneses (E64)
The Tale of Long John Addams (E63)
další epizody (37)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Christmas with the Addams Family (E28)
Crisis in the Addams Family (E27)
Melancholia Finds Romance (E26)
další epizody (28)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Policejní akademie (TV seriál)
Super Dave's All Stars (TV seriál)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
Dva (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
Univerzitní nemocnice (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky